ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА ЛАБОРАТОРНО ОБОРУДВАНЕ ЗА БЪЛГАРИЯ


От създаването си през 1972 г. ALFA произвежда оборудване за изпитване на бетон, цимент, инертни материали, почва, асфалт, скали и стомана. Приложихме над 45 години опит в бизнеса за изпитване на материали. Днес логото на ALFA е известно като качество, сигурност и надеждност на световния пазар. Със своето гарантирано качество, бърз срок за доставка и поддръжка след продажба, ALFA изнася продукти в повече от 116 страни по целия свят.

Официален уебсайт: http://www.alfatestusa.com

Mechanikus Gottlieb KERN основава своята компания през 1844 г. и произвежда най-точните везни за времето си. Бизнесът му се превръща в основна клетка на международно известното производство на прецизни везни в Южна Германия. 175- годишният опит и отдадеността на качеството ни позволиха да станем специалисти в областта на претеглянето с марката KERN, застъпвайки се за прецизност и надеждност. Работата с KERN е лесна и нашият ангажимент да удовлетворим нашите клиенти никога не спира. Открийте пътя към успеха на KERN: бърз – компетентен – надежден – универсален!

Официален уебсайт: http://www.kern-sohn.com

Основани преди повече от 24 години, ние сме специализирани в разработването на системи за пилотно изпитване за контрол на качеството и изпитване на интегритета на дълбоки основи (пилоти, шахти, кесони и др.). 1-ви PC-базиран пилотен ехо-тестер / 1- ви пилотен ехо-тестер с цифров сензор / 1-ви PC-базиран кръстосан ултразвуков тестер. Системите Piletest са най-лесните, продуктивни и най-бързи за работа в областта. Нашето ноу-хау се основава на годините работа по обекти, преди да започнем да проектираме собствено оборудване. Точни, продуктивни, здрави и лесни за използване.

Официален уебсайт: http://www.piletest.com

Компанията е създадена чрез сливането на Dreamlab в Сингапур и Proceq в Швейцария с мисия да защити изградения свят със софтуер, сензори и данни. Решението на Screening Eagle съчетава интуитивен софтуер и мощни преносими сензори, за да предостави надеждни данни за строителство и поддръжане на активи.

Официален уебсайт: http://www.proceq.com

WEBER Prüftechnik – млада, амбициозна компания. Изискванията към технологията за изпитване на почвата се промениха значително през последните години. Вече са необходими нови подходи в измервателната технология и предаването на данни. Целта е непрекъснато да адаптираме нашите продукти към тези изисквания чрез опит, иновации и гъвкавост.

Официален уебсайт: http://www.weber-prueftechnik.de

От откриването на Суецкия канал, нашите решения и технологии придружават градовете и индустриите, за да отговорят на предизвикателствата на градския и демографския растеж. Чрез SUEZ Water Purification Systems Ltd (по-рано Purite Ltd.) ние произвеждаме, инсталираме и обслужваме стандартни и специално изградени системи за пречистване на водата, за използване в лаборатории, здравеопазване и промишлени приложения. 150 години история в услуга на човешкия прогрес.

Официален уебсайт: http://www.suezwatertechnologies.com

Фирма Thermtest е специализирана в измерването на топлопроводимостта, топлинната дифузия и специфичната топлина от 13 години. Нашата уникална комбинация от усъвършенствани лабораторни инструменти за топлопроводимост, преносими измервателни уреди и съответните аксесоари ни позволяват да предложим тестови решения, които да отговарят на повечето видове проби, приложения на тестване или бюджет. Нашият най-висок приоритет е да съответстваме на най-доброто решение за тестване на приложението.

Официален уебсайт: http://www.thermtest.com